Hlavní navigace

Prima bude natáčet v Bubenči znělku k pořadu Nahá jsi krásná

20. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 2. 2009

Televize Prima bude zítra na pražské Bubenči natáčet znělku ke své nové show, která bude součástí jarního programového schématu, Nahá jsi krásná. Serveru DigiZone.cz to sdělila PR koordinátorka projektu Veronika Rozumková. Jak už z názvu pořadu vyplývá, půjde mimo jiné o nahotu. Proto se za bílého dne před kamerou, v mrazu a na veřejném prostranství svlékne nejméně 20 žen, zdůvodnila Rozumková, proč by se lidé mohli přijít na natáčení, které začíná okolo dvanácté hodiny podívat.

BRAND24

K TÉMATU: Prima chystá reality show Jak vypadat dobře nahý

Konkrétní místo setkání je na rohu Wüchterlovy a Kafkovy ulice na prozatím bezejmenném náměstí. Pro novináře bude navíc určeno zázemí v klubu Barca, kde budou mít možnost vyzpovídat režiséra, kameramana, účinkující ženy či Libora Šulu, moderátora pořadu. Prima natáčí znělku pořadu opravdu na poslední chvíli, protože jeho premiéru stanovila již na 24. února. Jde o anglický formát How To Look Good Naked. Cílem je pomáhat ženám zvyšovat sebevědomí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).