Hlavní navigace

Prima Comedy Central dnes představí lokální produkci. Uvidíte i Lukáše Pavláska

25. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – První díl pořadu Comedy Club dorazí na obrazovky dnes ve 22 hodin a představí známé české komiky, stejně jako nováčky žánru.

Dvojsmyslné vtípky, černý humor i inteligentní postřehy z obyčejného života mají být základem první tzv. stand-up show (podívejte se na video) z lokální produkce stanice Prima Comedy Central. Ta si tím hodlá vylepšit zatím nijak vysokou sledovanost pohybující se většinou od 0,3 do 1 % (podíl na publiku právě sledujícím TV).

Pořad se jmenuje Comedy Club a bude k vidění každé pondělí. Během půlhodiny se představí premiérové výstupy tří až čtyř komiků, kteří se opřou jak do aktuálních témat, tak do nadčasových problémů. V první sérii bude k vidění 20 epizod, každého komika před vystoupením představí a okomentuje moderátor Tomáš Jeřábek.

Malou ukázku ze zahraničního stand-up vystoupení, jinak show jednoho muže či ženy, můžete zhlédnout níže.

KL24

A koho uvidíme v prvních dílech? Účinkovat bude například Lukáš Pavlásek, který provede shrnutí typických uživatelů Facebooku, Karel Hynek se zase podělí o své postřehy z chování lidí v hromadné dopravě. K vidění bude ale i mladá herečka Lucie Macháčková, která pro změnu vylíčí, jak náročný může být život s „radikálním buddhistou“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).