Hlavní navigace

Prima Cool spustila projekt Fotbal je Cool. Láká na svoje přenosy Ligy mistrů

15. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE Nejvyšší evropská klubová soutěž startuje na Primě Cool příští týden. Televize pořádá pro diváky v Praze, Brně, Ostravě a Plzni vlastní fotbalové zápasy.

Fotbalové zápasy o věcné ceny v rámci projektu Fotbal je Cool začala v Praze, Brně, Ostravě a Plzni pořádat Prima Cool. Chce tak upozornit na nový ročník fotbalové Ligy mistrů, k níž zakoupila vysílají práva a bude ji nabízet společně s Českou televizí (místo Novy Sport). Propagační fotbalové turné zahájila Prima Cool toto pondělí v Ostravě. “Hrálo se od odpoledne, aby si stihlo zahrát všech deset přihlášených družstev a dovybraná smečka z „osamělých fotbalových vlků“,” přiblížil PR koordinátor stanice Filip Sychra.

K TÉMATU: Liga mistrů na Primě Cool začne předkolem již 21. srpna. Dá dva zápasy týdně

BRAND24

Do dalších tří měst Prima Cool zavítá v následujících dnech, zájemci o fotbalové klání o herní konzoli PlayStation 3 se mohou hlásit prostřednictvím internetové stránky www.prima-cool.cz/fotbaljecool. “Změřit svoje čutací síly mohou jednotlivci i družstva. Specifikum akce však nespočívá jen v momentu překvapení – hráči do poslední chvíle nevědí, kdy a s kým se utkají –, ale také v neobvyklých prostorách, v nichž k zápasům dojde. Může to být například střecha budovy, stará opuštěná továrna nebo jakékoli jiné místo alespoň trochu přijatelných rozměrů,” přiblížil Sychra.

Velikost hracího prostoru a délka zápasu jsou uzpůsobeny hře čtyř proti čtyřem. Akcemi moderátorsky provádí Roman Buťa, protagonista pořadu Těžká dřina na Primě Cool. Přenosy fotbalové Ligy mistrů se na Primě Cool objeví od příštího týdne, první předkolo televize odvysílá 21. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).