Hlavní navigace

Prima Cool vyzývá diváky: nahrajte nám videopřání. Nejlepší odvysílá

30. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Výzvu na zasílání originálních videopřání ke třetímu výročí zahájení vysílání zveřejnila Prima Cool.

Do aplikace Wish To COOL, umístěné na webových stránkách www.prima-cool.cz/wtc, mohou diváci nahrát své originální přání a vystavit je světu. Nejoriginálnější vzkazy budou mít šanci proniknout přímo do vysílání Prima Cool, informoval PR koordinátor programu Filip Sychra.

K TÉMATU: Alexandr Hemala vzpomíná, jak řval pro Primu Cool

Prima Cool bude na neobvyklou akci upozorňovat i sérií vtipných upoutávek s moderátorem Kazmou, která naváže na úspěšné skeče Alexandra Hemaly pro projekt Scream For Cool. V tom Prima Cool vyzývala diváky, aby natočili, jal řvou. Nejoriginálnější videa pak odvysílala přímo na televizní obrazovce. Akce Scream For Cool se zúčastnilo na dva a půl tisíce diváků. Wish To COOL ale bude vyžadovat ještě větší dávku kreativity, upozorňuje Sychra.

Moderátor Kazma řádí na obrazovce Primy Cool (Foto: FTV Prima)

Nahrávka může trvat jen 30 vteřin. Webová aplikace každého krok po kroku provede průběhem nahrání daného příspěvku. Počet nahrávek je neomezený, stejně jako množství účastníků. Své blahopřání může vyslovit, zazpívat či jinak předvést opravdu kdokoli, klidně větší počet aktérů najednou. Fantazii se meze nekladou, jde jen o to, co pojmou kamera a mikrofon, popisuje mediální zástupce Primy Cool.

KL24

Na webu budou dostupné již nahrané videozdravice, jimiž se mohou zájemci inspirovat. Nahráním gratulace ale nic nekončí, naopak! Aplikace nejenže aktéry ukáže, ale dává šanci dozvědět se, kdo a kolik toho popřál dohromady, čí blahopřání je nejoblíbenější (Top gratulanti) a na Mapě gratulantů si pro zajímavost porovnat, který z krajů České republiky je v počtu blahopřání nejsilnější. I to může posloužit nerozhodným vinšovníkům jako popud přidat „hlas“ svému regionu, pokračuje Sychra.

Projekt Wish To COOL startuje v neděli 1. dubna, a tentýž den večer se objeví první spoty s moderátorem Kazmou na Primě Cool.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).