Hlavní navigace

Prima dnes odhalí podzimní novinky, DigiZone.cz u toho nebude chybět

6. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

O Primě se kromě programu hovoří dlouhodobě také v souvislosti s chystanou placenou videoslužbou, kde chce mediální skupina nabízet v předpremiéře i své atraktivní tituly.

Televizní skupina Prima, do níž kromě stejnojmenného kanálu patří také stanice Prima COOL, Prima love a Prima ZOOM, dnes odhalí novinářům novinky, které nachystala pro podzimní sezónu. Řeč by přitom nemusela zůstat pouze u programových záležitostí. V souvislosti s Primou je aktuálně otevřena řada otázek. Tou pravděpodobně nejzajímavější je možné spuštění dalšího kanálu, který vznikal pod pracovním názvem „Prima 2“ a o němž mediální skupina hovořila už loni v říjnu. Doposud ho ale nespustila.

ebf 24 - tip duben

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima příští rok spustí pátý program, pracovně označený Prima 2

O Primě se kromě programu hovoří také v souvislosti s chystanou placenou videoslužbou, kde chce mediální skupina nabízet v předpremiéře i své atraktivní tituly. V neposlední řadě nesmíme zapomenout ani na hybridní vysílání HbbTV, které si Prima v minulosti několikrát vyzkoušela, ale do komerčního provozu ho nikdy neuvedla. Prima navíc ještě nespustila HD verze kanálů Prima love a Prima ZOOM, o nichž už v minulosti také hovořila. DigiZone.cz bude akci pochopitelně sledovat a umožní-li to místní podmínky, zprostředkuje ji svým čtenářům formou textové on-line reportáže.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).