Hlavní navigace

Prima family chystá další zábavný pořad o vaření: Když vaří táta

10. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize už požádala Úřad průmyslového vlastnictví o registraci ochranné známky. V počtu pořadů o vaření mezi českými stanicemi s přehledem vede.

Nový zábavný pořad o vaření připravuje Prima family. Úřad průmyslového vlastnictví už koncem června zveřejnil žádost FTV Primy o registraci ochranné známky Když vaří táta. Jde už o dvanáctý formát o vaření a jídle, který Prima připravuje. Aktuálně jich vysílá sedm: podvečerní Prostřeno! a večerní VIP Prostřeno!, Léto s Italem, Šéf na smetaně, Česko na talíři, Jste to, co jíte a Gurmán na cestách.

K TÉMATU: Nova bude mít taky letní pořad o grilování. S Ivanem Vodochodským proti Ridimu

MMF24

Dalších pět kulinářských pořadů Prima family vysílala v minulosti a u některých připravuje nové řady. Jde o reality show Ano, šéfe!, jejíž protagonista Zdeněk Pohlreich je i hlavní postavou letního formátu Šéf na grilu a někdejšího Na nože!, v minulosti vysílaný pořad S Italem v kuchyni a zimní speciály Vánoční pečení. Úspěchem kuchařských pořadů se inspirovala i Nova, která dosud vysílala jen Babicovy dobroty.

Nova se chystá v polovině července nasadit do vysílání nový původní formát Grilování s Vodouchem (Ivanem Vodochodským), který se bude podobat Šéfovi na grilu. Vysílat ho bude přímo proti pořadu Léto s Italem na Primě family. Pořady o vaření jsou u komerčních televizí velmi oblíbené, dobře se v nich totiž prodává product placement i jasně cílená reklama na rychloobrátkové zboží.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).