Hlavní navigace

Prima nasadila vánoční grafiku, Cool obsadí Kvadromati, Rosolíni a Mikrofoni

25. 11. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Televize Prima má vánoční grafiku od včerejška, neděle 24. listopadu, startovala tedy přesně měsíc před Štědrým dnem, na dalších kanálech se objeví od 1. prosince.

Tradičně jako každý rok se i letos plnoformátové a tematické české televize obléknou do vánočního kabátu. Výjimkou nebude ani mediální skupina Prima, která si grafiku pro své stanice vyrobila „in-house“. Prima jako hlavní kanál bude sázet na tradiční Vánoce a v tomto duchu bude vypadat i její promo, které je k vidění na obrazovkách od neděle 24. listopadu. Vizuál stanice vychází z nejznámějších  českých tradic: betlémů a českého řezbářství. Jeho zvláštností je však jednoduché a čisté zpracování moderními technologiemi. Žádná z figurek „primáckého“ betléma nemá svou reálnou předlohu.

Prima Cool jako nejoblíbenější kanál z rodiny Primy u mladých diváků přichází s netradičními postavičkami, kterými jsou Kvadromati, Rosolíni, Mikrofoni a Bareloni. Tuto stanici tedy čeká invaze mimozemšťanů, kteří by ale měli spíše než diváky postrašit, především pobavit. Podstatné je, že přišli v míru. Napadají naše programové vánoční hrdiny, jako třeba nepřemožitelného Barbara Conana, Alexandra Velikého, zabřednou i do Sin City: Města Hříchu a se svými nadpřirozenými kamarády se setkají ve filmech Hledání Země-Nezemě, nebo Encrypt, konstatoval vedoucí PR a komunikace Primy Jiří Haramul.

Grafické spoty, vytvořené z fotografií,  které diváci  posílali Primě v průběhu  listopadu, se budou na  obrazovce  Primy love objevovat od neděle 1. prosince. V tento den se stejný krok odehraje i na Prima Cool a Prima Zoom. Diváci se tak mohou o Vánocích těšit z kousku svého soukromí na televizní obrazovce. Prima sází především na to, že diváci vytvořili zimní a vánoční image televize sami. Do vánočního se „obléknou“ také hrdinové Sexu ve městě nebo Sběratelů kostí. Chybět nebudou ani divácky atraktivní filmy s oblíbenými zahraničními i českými herci. Vánoce na Prima love by měly být ve znamení pohody a zábavy.

ebf - partner 1

Prima Zoom nabídne alternativu k tradičním  vánočním  pořadům, podobně jako Prima Cool, i když ve svém duchu. Vánoce na této tematické stanici tak budou ve znamení odstínů bílé. Sázet se bude především na přírodu, která „dokáže být i extrémně nehostinná a krutá“. Zatímco zvířata a rostliny se s ní vypořádávají, jak umějí, diváci tak mají možnost obdivovat krásu ledu a sněhu  z pohodlí a tepla svých domovů. Mimo jiné se mohou diváci těšit na dokumenty Pod antarktickým ledem, Kdo napsal Nový zákon? a Himálajem s Michaelem Palinem .

Kompletní vánoční grafiku mediální skupiny Prima si můžete prohlédnout na tomto YouTube kanálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).