Hlavní navigace

Prima potvrdila: chystáme čtvrtou řadu VyVolených. Castingy startují již dnes

3. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

VyVolení budou jedním z programovým taháků Primy pro letošní podzim. Jméno moderátora ani další podrobnosti televize zatím neprozradila.

Na obrazovku Primy family se letos na podzim skutečně vrátí VyVolení. Televize po úniku informací do několika bulvárních webů nakonec potvrdila, že připravuje čtvrtou řadu této reality show, která Primě v roce 2005 pomohla porážet v hlavním vysílacím čase konkureční Novu s obdobnou show Big Brother. “Vzhledem ke spekulacím ohledně vysílání další řady reality show VyVoleni, bychom rádi potvrdili, že se tento formát vrací na obrazovky TV Prima,” napsal novinářům Filip Budák z PR oddělení FTV Primy.

BRAND24

K TÉMATU: Prima family údajně chystá na podzim novou řadu VyVolených. Sama, bez Jojky

“Podrobnosti o tomto pořadu a další programové novinky se dozvíte na tiskové konferenci, která se koná 1. srpna od 10 hod v hotelu Radisson,” dodal Budák s tím, ře castingová výzva ke čtvrté řadě VyVolených startuje již dnes. Prima už také potvrdila, že kromě čtvrté řady talentové show Česko Slovensko má Talent, kterou opět připravuje ve spolupráci se slovenskou televizí Joj, na podzim nasadí i novou zábavnou talk show QI: Na vše máme odpověď s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).