Hlavní navigace

Prima točí mikrokomediální Jetelín. Zahrají si Ježková i Genzer

13. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Televize chystá další seriálovou novinku. Pochází z pera scenáristy Davida Litváka, režie se ujal Vlado Balko a Martin Kopp.

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy.

V hlavních rolích se divákům představí Jitka Ježková, Richard Genzer, Jiří Hána a Jan Šťastný.

ČTĚTE TAKÉ: Prima představila programové plány na prázdniny, nové podoby se dočká Prostřeno

Rada si vyžádala další monitoring zpravodajství FTV Prima

BRAND24

Jetelínem chceme rozhodně navázat na úspěchy našich posledních seriálů. V tomto konkrétním případě divákům přineseme především vtip a nadsázku. Právě nadsázka hraje v případě Jetelína výraznou roli, jak budou mít možnost diváci brzy sami zjistit, říká generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Svět Jetelína je svou nadsázkou výrazně odlišný od světa, ve kterém žijeme naše všední životy. Zároveň nám ale postavy dávají možnost poznat v něm naše okolí, známé a příbuzné nebo třeba i sami sebe. Stačí jen mít dostatečnou zásobu smyslu pro humor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).