Hlavní navigace

Prima zahajuje castingy na Českou Miss 2011, od zítřka nasadí upoutávky

2. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 11. 2010

UVNITŘ FOTOGALERIE Výzvu k účasti na castinzích soutěže Česká Miss 2011 nasadí od zítřka do svého vysílání televize Prima, která nedávno uzavřela smlouvu s ředitelkou této soutěže Michaelou Maláčovou. V televizní upoutávce, kterou natočil režisér Jakub Hussar, bude Maláčová také vůbec poprvé v historii této soutěže vystupovat. Informovala o tom mluvčí Primy Jana Kocová.

FOTOGALERIE: Jak se natáčela upoutávka na castingy k České Miss 2011 na Primě

Spolu se změnou hlavního mediálního partnera, tedy vysílací televizní stanice, se mění i přístup, jímž tvůrci pořadu oslovují dívky, aby se pokusily stát tou jedinou Českou Miss, přiblížila Kocová změny, které souvisí s odchodem České Miss z obrazovky televize Nova na konkurenční Primu. Upoutávka, která vznikla ve strahovských ateliérech, je inspirovaná populárními zahraničními detektivními seriály a interiér, v němž vznikla, připomíná policejní výslechovou místnost. Dívky se v ní nechají fotografovat s cedulkami, na nichž jsou čísla.

K TÉMATU: Česká Miss se stěhuje z Novy na Primu, bude i ve V.I.P. zprávách

BRAND24

S jednoduchým nápadem dívek s cedulkami na policejní stanici přišel producent Jiří Kratěna, myšlenku jsem rozvedl a spojil síly se svým oblíbeným mladým kameramanem Tomášem Jelínkem. Stvořili jsme čistý, filmově vyhlížející spot, který by měl dívky odlehčenou formou navnadit k přihlášení do soutěže, přiblížil režisér Jakub Hussar. Castingy pro nový ročník České Miss proběhnou od 21. do 25. listopadu ve čtyřech českých městech.

Výběr soutěžících začne 21. listopadu v Ostravě, o den později bude pokračovat v Brně, den poté v Plzni a 25. listopadu se castingy uzavřou v Praze. Dívky se mohou hlásit prostřednictvím www.ceskamiss.cz. Pokud se rozhodnou na poslední chvíli, budou moci přijít na casting rovnou a zaregistrovat se přímo na místě, sdělila mluvčí Primy, podle níž se informace k novému ročníku České Miss objeví i na Facebooku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).