Hlavní navigace

Prima zapracuje na rozvoji placených služeb, angažovala Martina Cepka ze CME a HBO

3. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Martin Cepek je naší další posilou, která nám pomůže naplnit vize skupiny Prima,“ uvedl mimo jiné generální ředitel společnosti FTV Prima Martin Konrád.

Mediální skupina Prima chce do budoucna zapracovat mimo jiné i na rozvoji placených služeb a nových formách šíření obsahu. Za tímto účelem nastoupil do vedení společnosti FTV Prima Martin Cepek, a to na pozici Business Developement Director. Cepek působil ve skupině CME (ta vlastní mimo jiné i televizi Nova), kde byl zodpovědný za budování strategie placené televize pro celý region střední Evropy. Dříve pracoval 15 let ve společnosti HBO Česká republika, kde poslední roky zastával pozici regionálního manažera pro náš trh.

ebf - partner 1

ROZHOVOR: Daniel Grunt: VyVolené na webu jsme chtěli zpoplatnit, reklama nám ale vydělá víc

Martin Cepek je naší další posilou, která nám pomůže naplnit vize skupiny Prima. Bude zodpovědný za dlouhodobé budování a rozvoj placených služeb a nových forem šíření obsahu, uvedl při této příležitosti generální ředitel mediální skupiny Martin Konrád. Šéf internetu Primy Daniel Grunt nedávno pro server DigiZone.cz naznačil, že věří zpoplatnění internetových předpremiér. Ligu mistrů na internetu si předplácejí řádově tisíce lidí měsíčně. Na otázku, zdali by se například na Prima Play mohly objevit tituly, které se nenasadí do vysílání, odpověděl, že jde o jednoznačně ekonomickou otázku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).