Hlavní navigace

Prima Zoom přejde od 6. května na celodenní vysílání, nabídne o hodinu více premiér

8. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima Zoom je dostupná v rámci zemského vysílání, v nabídkách řady kabelových a IPTV operátorů a také na satelitu v nabídkách CS Link a Skylink. Její zařazení už avizoval i freeSAT od UPC.

Na čtyřiadvacetihodinové vysílání přejde od 6. května zatím poslední kanál z rodiny společnosti FTV Prima, dokumentární Prima Zoom. Podle programového ředitele celé televizní skupiny Petra Vladyky tak televize vychází vstříc především svým divákům. Jako každý ambiciózní poskytovatel televizní i internetové zábavy reagujeme na přání a poptávku velké většiny svých diváků. Rozhodně nechceme usnout na vavřínech mimořádného úspěchu prvních dvou měsíců vysílání, konstatoval Vladyka. Ve vysílání Primy Zoom se zároveň objeví i větší počet premiér a nové tematické bloky.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Satelitní služba freeSAT rozšíří nabídku o Primu Zoom, Travel Channel HD a Dajto

Je pravděpodobně, že FTV Prima k tomuto kroku přistupuje také proto, aby zastavila částečně klesající zájem o tuto stanici. Zatímco v únoru Prima Zoom startovala jako nejúspěšnější program digitalizace a byla nejsledovanějším kanálem mediální skupiny hned za Primou family, v posledních týdnech se umisťuje až za Primou Cool a občas ji dohání ve sledovanosti i Prima love. Věřím, že rozšíření tematických bloků i počtu premiér, tak jak je naši diváci chtějí, přispěje k dalšímu růstu tohoto ojedinělého kanálu, potvrdil programový ředitel FTV Prima Petr Vladyka.

BRAND24

GLOSA JANA POTŮČKA: Prima Zoom: meteor, který zazářil a pomalu hasne

Ve vysílání Primy Zoom se nově objeví následující dokumentární bloky: „Zázraky vědy a techniky“, „Záhady a konspirace“, „Zločin pod lupou“ a „Cestovatelé a dobrodruzi“. Dále dojde k osamostatnění „Ztraceného světa dinosaurů“ a zdvojnásobeny budou nejžádanější bloky o historii a zvířatech. Říše zvířat bude ještě úchvatnější a přidá se „Volání divočiny“ a přijde dějinný blok „Odkaz dávných civilizací“, slibuje PR manažer Primy Filip Budák. Místo dosavadních sedmi kategorií jich bude mít divák k dispozici dvojnásobek. Premiérový blok poběží denně od 18 do 22 hodin, tzn., že každých 24 hodin se objeví jedna premiérová šedesátiminutovka navíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).