Hlavní navigace

Prima Zoom spustí po celoplošném startu Kinasvět blok Život na ostro

22. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Život naostro, to jsou strhující a zblízka zachycené osudy lidí, kteří se vydávají za hranice všednosti. Zažívají a dělají věci, nad nimiž mnohdy zůstává rozum stát,“ píše stanice v anotaci.

Nový programový blok s názvem „Život na ostro“ zařadí krátce po celoplošném startu Kinasvět v Regionální síti 7 do svého vysílání dokumentární stanice Prima Zoom. Život na ostro bude mít od 5. října své pevné místo v prestižním čase, v neděli od 20 do 22 hodin, a zaměřovat se bude na žánr doku-reality a dobrodružný obsah. Tematická stanice slibuje například „dobrodružství chlapů na moři, denní chleba australského veterináře, netradiční cestování, pořady se soutěžním aspektem, nadšence do aut, putování trucků po nebezpečných silnicích, lov a obecně přežití“. Diváci se mohou těšit taktéž na životní osudy Miroslava Zikmunda.

ČTĚTE TAKÉ: Celoplošné Kinosvět nabídne i dokumenty zahraniční stanic, tituly prozatím tají

MMF24

Život naostro, to jsou strhující a zblízka zachycené osudy lidí, kteří se vydávají za hranice všednosti. Zažívají a dělají věci, nad nimiž mnohdy zůstává rozum stát. Hledají limity svých schopností, objevují, soutěží sami se sebou i s ostatními, po hlavě se vrhají do svých koníčků – nebo prostě „jen“ dělají svoji práci, která je pro nás ostatní stěží představitelná, představil tematický blok dramaturg Primy Zoom Pavel Němec a dodal: Mohou to být průkopničtí cestovatelé jako Miroslav Zikmund, který se oprávněně stal živoucí legendou. Mohou to být horolezci a milovníci extrémních sportů.

Tematický blok nahradí programové okno „Ztracený svět dinosaurů“. „O oblíbené dinosaury a téma paleontologie ale diváci nepřijdou. Tento obsah samozřejmě z Prima Zoom úplně nezmizí. Dokumenty s touto tematikou najdete nadále v rámci bloku „Tajemství Země a vesmíru“ v premiérách ve čtvrtek 18.00 – 20.00,“ doplnil Filip Budák z PR oddělení televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).