Hlavní navigace

Prima Zoom začala vysílat v DVB-T a na satelitu upoutávky

23. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Prima si na promo videu mimo jiné zkouší i přepínání širokoúhlého a původního obrazového formátu. Ukázky z vysílání nejsou prozatím opatřeny žádným komentářem.

Devět dní před svým startem, který připadne na 1. února, doplnil dokumentární kanál Prima Zoom svou úvodní promo obrazovku také o upoutávky z chystaných pořadů. Divák je v rámci videa seznámen s programovými bloky, které stanice nakoupila. Každý den je jinak tematicky oddělen a dokresluje ho různá hudba. Promo spot začíná úvodní grafikou na černém pozadí – modrým rozpínajícím se čtvercem s bílými písmeny ZOOM – a také jím končí. V levé horní části obrazovky už se objevilo také logo stanice, které je složeno z ID Prima a názvu kanálu.

BRAND24

K TÉMATU: Prima Zoom už testuje na bývalé pozici Novy Cinema v satelitním Skylinku a CS Linku

Pondělí bude patřit na Zoomu největším katastrofám, v úterý se budou moci diváci vydat po stopách historie, ve středu se setkají s fascinující přírodou, čtvrtek zaostří na války, pátek se bude věnovat úžasným oceánům, sobota zázrakům z říše zvířat a v neděli budou moci zájemci odhalovat tajemství vesmíru. Nová promo smyčka ale neslouží pouze divákům, ale i provozovateli stanice, společnosti FTV Prima. V pravidelných intervalech zde dochází také k přepínání formátů 16:9 a 4:3, což se bude hodit při vysílání nových a naopak starších dokumentů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).