Hlavní navigace

Připomínkové řízení k návrhu věcného záměru zákona o kybernetické bezpečnosti

16. 2. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud vám to uniklo, Národní bezpečnostní úřad informoval již na počátku února o probíhajícím připomínkovém řízení k návrhu věcného záměru zákona o kybernetické bezpečnosti. Přupomínky veřejnosti je možné uplatnit pouze do 29. února 2012 a detaily najdete na webu NBU.cz. Zmiňovaný zákon mimo jiné řeší i to, že by se do konce roku 2015 mělo v ČR (konečně) objevit Národní centrum kybernetické bezpečnosti. 

Pokud vám to uniklo, Národní bezpečnostní úřad informoval již na počátku února o probíhajícím připomínkovém řízení k návrhu věcného záměru zákona o kybernetické bezpečnosti. Přupomínky veřejnosti je možné uplatnit pouze do 29. února 2012 a detaily najdete na webu NBU.cz.

Zmiňovaný zákon mimo jiné řeší i to, že by se do konce roku 2015 mělo v ČR (konečně) objevit Národní centrum kybernetické bezpečnosti. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).