Hlavní navigace

Virtuál „Private Mobile“ uvede předplacenky s denním paušálem

9. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ceník tohoto „virtuálního operátora“ v síti Vodafonu odráží pokus vytvořit tarify s paušálním poplatkem, ale na předplacených kartách, a tedy patrně s nízkými vlastními náklady na „tarifikaci“.

Dnes se ohlásil další „virtuální operátor“, a to Private Mobile. Zatím má spuštěný web, objednávat na něm SIM půjde podle tvrzení v dnes rozeslané tiskové zprávě od 13. ledna. Private Mobile se zaměří výhradně na služby předplatné, a to v mobilní síti Vodafonu.

Private Mobile nabízí tři tarify. Pozoruhodně zavádí jakýsi „denní paušál“, který se odečte za každý den, po který je SIM aktivní.

Na karty s vyčerpaným kreditem nelze volat, dočasně se zablokují. Trvale se karta deaktivuje po 180 dnech zablokování, nebude‑li do té doby dobita. Platnost nenulového zůstatku, tedy zbývajícího kreditu, sama omezena není. (Není toho potřeba, kredit časem požerou denní paušály.)

Ceník volání a SMS


Autor: Private Mobile

Ceny volání do zahraničí začínají na 4,50 za minutu pro tarif „STANDARD“ a na dvou korunách za minutu v tarifech vyšších. Úplný ceník je ke stažení.

Ceník datových přenosů


Autor: Private Mobile

Kromě denního balíčku mají ostatní platnost 30 dnů; po vyčerpání lze však zakoupit ihned další balíček, jinak spadne rychlost na 32 kb/s.

SIM se budou prodávat s počátečním kreditem 250, 500 nebo 800 korun. Zákazníkům má sloužit především samoobsluha.

MMF24

Dobíjet půjde dobíjecími kupóny, bankovním převodem, platební kartou, platbou prostřednictvím elektronické peněženky PaySec, přímou platbou prostřednictvím internetového bankovnictví ČSOB nebo Poštovní spořitelny nebo vkladem hotovosti na pobočce UniCredit Bank (bez poplatku). Minimální výše jednotlivého dobití je stanovena na 200 Kč, v případě dobíjení prostřednictvím fakturace na 500 Kč.

Private Mobile bude provozovat stejnojmenná akciová společnost, jejímž jediným akcionářem je v Londýně zapsaná Terrinvest Group Ltd. Private Mobile sídlí v Mladé Boleslavi na stejné adrese jako další české pobočky tohoto „holdingu“. Pod stejnou skupinu patří také nabídka služeb pro firmy zapsané v daňových rájích.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).