Hlavní navigace

LinuxExpo 2006 - program nekomerční Free & Open Zone kompletní

28. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Free & Open Zone – samostatná část konference a výstavy LinuxExpo 2006, věnovaná neziskovým a vzdělávacím projektům v oblasti Open Source Software, představuje svůj program. Ve středu 12. dubna budou moci návštěvníci nekomerční sekce Free & Open Zone ocenit např. dlouholeté zkušenosti s instalací a provozem linuxového internetového serveru a seznámit se s tím, jak vytvářet profesionální 3D grafiku pomocí programu Blender. Vedle toho se jim představí současnost a budoucnost platformy…

Free & Open Zone – samostatná část konference a výstavy LinuxExpo 2006, věnovaná neziskovým a vzdělávacím projektům v oblasti Open Source Software, představuje svůj program.

Ve středu 12. dubna budou moci návštěvníci nekomerční sekce Free & Open Zone ocenit např. dlouholeté zkušenosti s instalací a provozem linuxového internetového serveru a seznámit se s tím, jak vytvářet profesionální 3D grafiku pomocí programu Blender. Vedle toho se jim představí současnost a budoucnost platformy Mozilla, desktopový systém Xgl, nová verze tradiční české živé distribuce Danix, desktopové prostředí KDE či distribuce openSUSE.

Podrobné informace o kompletním programu, stejně jako formulář pro rezervaci míst, jejichž počet je omezený, naleznete na internetových stránkách LinuxExpa 2006.

Lupa je mediálním partnerem této akce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).