Hlavní navigace

Proti smlouvě ACTA podle Pirátů protestovalo v Praze tři tisíce lidí

3. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Včerejší demostrace proti smlouvě ACTA v Praze, kterou svolala Pirátská strana, se podle představitelů Pirátů zúčastnilo nejméně tři tisíce lidí. Zajímá vás problematika smlouvy ACTA? Zveme vás na panelovou diskusi věnovanou ACTA a pořádanou 7.2.2012 (v úterý). Panelové diskuse se budou zástupci státní správy (Ministerstva průmyslu a obchodu a Úřadu na ochranu osobních údajů), oborových organizací i politických stran.

Včerejší demostrace proti smlouvě ACTA v Praze, kterou svolala Pirátská strana, se podle představitelů Pirátů zúčastnilo nejméně tři tisíce lidí.

Zajímá vás problematika smlouvy ACTA? Zveme vás na panelovou diskusi věnovanou ACTA a pořádanou 7.2.2012 (v úterý). Panelové diskuse se budou zástupci státní správy (Ministerstva průmyslu a obchodu a Úřadu na ochranu osobních údajů), oborových organizací i politických stran.

Mikuláš Ferjenčík, místopředseda Pirátů, k protestu říká: Jsem rád, že se podařilo prokázat, že mladí lidé jenom neklikají na Facebooku, ale jsou ochotní vyrazit do ulic. Vládní strany si musí uvědomit, že pokud zaútočí na naše občanská práva a svobodu Internetu, přijdou o podporu mladé generace.

Na sobotu jsou ohlášeny další protesty například v Brně, Ostravě Jihlavě, Hradci Králové nebo v Českých Budějovicích.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).