Hlavní navigace

Provozovatelé Parfemy.cz koupili Parfum.cz

25. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Akciová společnost Vivantis (někdejší Natural Medicaments) provozující e-shop Parfemy.cz převzala konkurenční online parfumerii Parfum.cz, která se na Internetu objevila již před sedmi lety. Vivantis ve svém prohlášení pro tisk tvrdí, že v oblasti internetového prodeje parfémů je český trh přesycen Tato situace společně s tvrdou cenovou válkou vede k nízkým maržím a je pro mnoho prodejců neudržitelná. My se snažíme nacházet odumírající e-shopy nebo jsme jimi přímo oslovováni. Cena akvizice se…

Akciová společnost Vivantis (někdejší Natural Medicaments) provozující e-shop Parfemy.cz převzala konkurenční online parfumerii Parfum.cz, která se na Internetu objevila již před sedmi lety.

Vivantis ve svém prohlášení pro tisk tvrdí, že v oblasti internetového prodeje parfémů je český trh přesycen Tato situace společně s tvrdou cenovou válkou vede k nízkým maržím a je pro mnoho prodejců neudržitelná. My se snažíme nacházet odumírající e-shopy nebo jsme jimi přímo oslovováni. Cena akvizice se pak odvíjí od realizovaného obratu, případně od návštěvnosti daného internetového obchodu, tvrdí Martin Rozhoň předseda představenstva společnosti Vivantis. Přesná cena akvizice nebyla zveřejněna, ale je prý v řádku milionů korun. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).