Hlavní navigace

Průzkum: Český trh ICT roste, produktivita práce se zvyšuje

9. 12. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Polovina ze čtyřiceti firem zapojených do průzkumu vládní Czech ICT Alliance vykázala ve třetím čtvrtletí vyšší tržby a více nových zakázek než ve druhém kvartálu. Většina firem těchto výsledků přitom dosahuje se stejným počtem zaměstnanců, produktivita práce se tedy zvyšuje. Czech ICT Alliance je oficiální exportní aliance agentury CzechTrade, vládní České agentury na podporu obchodu. Formálně vznikla v září 2005. Jejími členy jsou přední exportéři ICT služeb a další významné české ICT firmy.…

Polovina ze čtyřiceti firem zapojených do průzkumu vládní Czech ICT Alliance vykázala ve třetím čtvrtletí vyšší tržby a více nových zakázek než ve druhém kvartálu. Většina firem těchto výsledků přitom dosahuje se stejným počtem zaměstnanců, produktivita práce se tedy zvyšuje.

Czech ICT Alliance je oficiální exportní aliance agentury CzechTrade, vládní České agentury na podporu obchodu. Formálně vznikla v září 2005. Jejími členy jsou přední exportéři ICT služeb a další významné české ICT firmy. Spolupracuje také s agenturou CzechInvest.

Zdroj: Czech ICT Alliance

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).