Hlavní navigace

Prvním známým porotcem v soutěži Hlas ČeskoSlovenska je Marta Jandová

5. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Pro diváky televize Nova není Jandová neznámou tváří. Ztvárnila postavu Džajny v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a objevila se i coby porotkyně v SuperStar.

Zpěvačka a herečka Marta Jandová se stala prvním známým koučem druhého ročníku pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska, který se bude vysílat příští rok na jaře na Nově a Markíze. Jandová bude mít na starost sestavit tým zpěváků, které bude provázet pokud možno až do konce cesty za vítězstvím. Tam čeká nejen titul Hlas ČeskoSlovenska, ale také dvoumilionový výhra. Moc se těším na nové a nadějné zpěváky, v Hlasu mají úplně jinou možnost uspět. A taky se těším na roli rádkyně a takové berličky v jejich začátcích, uvedla Jandová.

ebf - partner 1

Z ARCHIVU: Nova s Markízou společně představily projekt Česko Slovenská Superstar

Marta Jandová je dcerou zpěváka a hudebníka Petra Jandy, frontmana rockové kapely Olympic, která v loňském roce oslavila své padesáté výročí. Sama Jandová je na hudebním poli také velice aktivní. Je zpěvačkou oblíbené německé rockové kapely Die Happy, s níž několikrát koncertovala také u nás. Kromě toho je Marta Jandová i herečkou. Na Nově se objevila například coby postava Džajny v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a v minulosti už byla porotkyní ve federální verzi pěvecké SuperStar, která se objevila na podzim 2009 souběžně i na Markíze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).