Hlavní navigace

Public TV začala vysílat v DVB-T programového průvodce

15. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
15. 10. 2008

Elektronického programového průvodce (EPG) začala vysílat v terestrickém digitálním multiplexu 3 lifestylová televize Public TV. Vyslyšela tak přání mnohých diváků, kteří doslova po jeho zařazení volali. K dispozici jsou informace o programu na aktuální den plus šest následujících s názvem pořadu a jeho stručným popisem. Multiplex 3, který provozuje společnost Czech Digital Group, a v budoucnu budou jeho technickým operátorem České Radiokomunikace, vysílá v Praze, Brně, Ostravě a Plzni. EPG se vysílá v normě ISO-6937.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Andrej Halada: Public TV vnímám jako „tak trochu jinou televizi“

Do lifestylového kanálu Public TV nedávno nastoupil dnes již bývalý zástupce šéfredaktora týdeníku Reflex Andrej Halada a zařadila jeho nedělní diskusní pořad. Patnáctiminutová relace je předtáčená. Premiéra běží v neděli ve čtvrt na sedm večer. Potom ještě ve vysílání rotuje, protože tak je postavený celý program Public TV, sdělil Halada serveru DigiZone.cz. Televize byla dříve publicisticko-filmovým programem, od tohoto modelu však letos upustila a zaměřuje se hlavně na magazíny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).