Hlavní navigace

Punčocháře nahradí v Partii na Primě Kašparovská a Hauptvogel

20. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kašparovská už má premiéru v diskusním pořadu za sebou, poprvé ho moderovala uplynulou neděli. Spolu s Tomášem Hauptvogelem tvoří jednu z dvojic hlavního zpravodajství.

Moderátora Jana Punčocháře, který se po pětiletém působení na Primě s televizí minulý týden ve čtvrtek rozloučil, nahradí v diskusním pořadu Partie Terezie KašparovskáTomáš Hauptvogel, dosavadní dvojice známá ze Zpráv FTV Prima. V debatě se budou střídat podle potřeby. Kašparovská už má svou premiéru v tomto pořadu za sebou, poprvé ho moderovala v neděli 19. října. I přes lehkou trému, která se na začátku dostavila, jsem si moderování Partie užívala. Kolegům z redakce zpravodajství děkuji za důvěru i podporu, uvedla moderátorka Terezie Kašparovská.

BRAND24

K TÉMATU: Moderátor Jan Punčochář po pěti letech odešel z televize Prima, na vlastní žádost

Partii jsme tentokrát připravovali v lehce dramatických podmínkách, protože senátor Jiří Čunek jel vlakem, který měl zpoždění, a do našeho studia dorazil až po začátku pořadu. Terezie Kašparovská však prokázala, že je profesionál na svém místě. S diskusní debatou, která všeobecně patří k nejnáročnějším televizním disciplínám, se popasovala skvěle. Důkazem jsou i četné pozitivní reakce mých kolegů, konstatovala šéfredaktorka zpravodajství Primy Jitka Obzinová. Televize označila oba moderátory za své nejzkušenější parlamentní zpravodaje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).