Hlavní navigace

Rádio Impuls mění po 10 letech šéfa programu. Körbera střídá Matějíček

3. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jiřího Körber odchází na vlastní žádost, s rodinou odjíždí na delší čas do zahraničí. František Matějíček působil na Impulsu jako jeho zástupce a moderátor Fandy a jeho české bandy.

Nového programového ředitele bude mít od srpna nejposlouchanější české Rádio Impuls. Jiřího Körbera, který tuto funkci zastával od vzniku stanice před deseti lety, nahradí jeho zástupce a moderátor odpoledního pořadu Fanda a jeho česká banda František Matějíček. „Jiří Körber odchází z rádia na konci července 2014. Pro profesní přestávku se rozhodl z osobních důvodů, spolu s rodinou odjíždí na delší dobu do zahraničí,“ informoval mluvčí Rádia Impuls Tomáš Přenosil. „Bylo to krásných deset let, ale přišel čas na změnu,“ komentoval svůj odchod sám Körber.

BRAND24

K TÉMATU: Andrej Babiš dostal zelenou pro převzetí rozhlasových stanic Impuls a RockZone

„Rád bych Jirkovi poděkoval za deset let, které jsme spolu na Impulsu prožili. Velmi významně se podílel na směrování naší stanice. Děkuji mu za to. Zároveň bych rád nejen Františkovi, ale i rádiu popřál hodně úspěchu v jeho nové funkci,“ uvedl ke změně šéfa programu generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák. Nový programový ředitel Impulsu František Matějíček působil v Rádiu Impuls nejprve jako moderátor, po roce se stal vedoucím vydání a zástupcem programového ředitele. Před svým angažmá na Impulsu pracoval v rádiích Prácheň a Kiss Jižní Čechy, krátce byl též zaměstnancem Českého rozhlasu České Budějovice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).