Hlavní navigace

Radioprojekt: Pořadí na prvních místech se nemění, posílení poslechovosti hlásí F1

4. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejposlouchanější stanicí zůstává Impuls, na druhém místě skončila Evropa 2 a na třetím Frekvence 1.

Nejposlouchanější rozhlasovou stanicí zůstává Impuls, který týdně poslouchá 1,907 milionu posluchačů, což znamená oproti poslednímu měření lehký pokles o šest tisíc posluchačů. Na druhém místě se drží Evropa 2 s 1,677 miliony posluchačů, tedy o deset tisíc více než při minulém měření, a na třetím místě Frekvence 1, kterou ladí 1,604 milionu posluchačů týdně, o tři tisíce posluchačů více než v minulém měřeném období.

MINULÉ VÝSLEDKY: V denní poslechovosti si z celoplošných stanic polepšila Evropa 2 a ČRo Plus

BRAND24

Český rozhlas Radiožurnál pak vykázal 1,438 milionu posluchačů, což je o 36 tisíc posluchačů méně než v minulém období. V denní poslechovosti si pak nejvíc polepšila Frekvence 1, která narostla o pět tisíc posluchačů, a Radiožurnál, který si polepšil o tři tisíce.

Výzkum poslechovosti Radio Projekt realizují pro Asociace provozovatelů soukromého vysílání a Sdružení komunikačních a mediálních agentur výzkumné agentury STEM/MARK a Median. Jde o telefonický výzkum CATI, který soustředí data od třiceti tisíc respondentů ročně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).