Hlavní navigace

Rande naslepo pro Primu vyrábí bývalý šéf zpráv na Nově Jan Vávra

16. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 2. 2010

Bývalý šéfredaktor zpravodajství televize Nova Jan Vávra produkuje pro televizi Prima seznamku Rande naslepo. Nový pořad, který se na obrazovce objeví již v březnu, bude moderovat bavič Miloš Knor, známý z televize Barrandov, kde se objevuje ve společnosti s politickou satiričkou Zuzanou Bubílkovou.

K TÉMATU: Miloš Knor z TV Barrandov bude moderovat Rande naslepo na Primě

Vávra s Primou spolupracoval už v minulosti jako šéf české pobočky produkční společnosti Strix Television, již vlastní švédský mediální koncern MTG, poloviční vlastník Primy. Na sklonku loňského roku si však založil společně se svojí kolegyní Martinou Němcovou ze Strix Television založil vlastní společnost Strike Television a získal zakázku od Primy a České televize.

Miloš Knor ve studiu pořadu Rande naslepo (Foto: Prima TV)

Pro Českou televizi tato firma připravuje pořad Nevzdávej to!, který už běží ve vysílání, pro Primu zatím připravuje zmíněné Rande naslepo (Vávra se minulý týden zúčastnil tiskové konference Primy k jarním programovým novinkám, kde se představoval i tento pořad). Obchodní rejstřík zapsal Strike Television teprve začátkem letošního ledna, podle aktuálního výpisu vlastní většinový 70-procentní podíl právě Jan Vávra (zbývajících 30 procent patří Martině Němcové), který je zároveň jejím jediným jednatelem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Jan Vávra povede produkční společnost majitele Primy

Prostřednictvím české pobočky Strix Television produkoval Jan Vávra pro Primu pořad Krimi Live, který moderoval jeho bývalý podřízený z Novy Martin Severa (někdejší moderátor Televizních novin na Nově). Pořad se vysílal pouze v roce 2007 a poměrně brzy skončil kvůli nízké sledovanosti a příliš vysokým výrobním nákladům.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).