Hlavní navigace

Re-Play na Primě Cool dostane konkurenci, TV Metropol přichází s Indianem

4. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na televizní obrazovky přichází další pořad o počítačových hrách. Bude ho vysílat pražská televize Metropol.

Nový magazín o počítačových hrách s názvem Indian začne ode dneška vysílat pražská regionální televize Metropol. „Je zařazen na odpolední čas 15:30. Každý týden nabídne tento půlhodinový formát svým divákům exkluzivní recenze, reportáže a rozhovory z celé oblasti herního světa a nových technologií,“ přiblížila PR a marketingová manažerka stanice Anna Lukešová.

K TÉMATU: Re-play na Primě Cool se stal nejsledovanějším herním pořadem

Indian není úplně nový pořad, jeho tvůrci ho dosud vysílali prostřednictvím internetových stránek Zing.cz. „Víme, že lidé chtěli zachovat pořad Indian živě. Televize Metropol nám poskytuje nyní obrovské nové zázemí, hodláme této příležitosti využít. S tím přichází i výrazná změna konceptu pořadu na předtočený formát. Vyznavači živého vysílání však nepřijdou zkrátka, připravujeme k pořadu spousty doprovodných akcí, do kterých se bude moci zapojit celá herní komunita,“ uvedl autor projektu Filip Kraucher.

ROZHOVOR: Na Primě Cool se s Re-play cítíme líp než na Public TV, říká jeho dramaturg

BRAND24

Právě Kraucher je zároveň moderátorem pořadu. Společně se svým kolegou Tomášem Otáhalem budou každý týden přibližovat herní scénu všem nadšencům počítačových a konzolových her. Indian bude mít půlhodinovou stopáž a v každém díle představí ve třech recenzích nejčerstvější novinky, včetně těch, které jsou určeny pro herní konzole XBOX360, PS3, PS Vita, Nintendo Wii a 3DS.

„V prvním díle se vypravíme na Slovensko za studiem Floating Minds, které tvoří onlinovou akční arénu – Tunnelers. V recenzích se zároveň podíváme na epický Mass Effect 3, krvelačný Darkness 2 a pro opravdové fajnšmekry je připravena originální animovaná skákačka Shank 2. K tomu spousta dalších novinek a zajímavostí z celého herního světa!“ slibují Kraucher s Otáhalem. Pořad bude možné sledovat živě i na internetu, a to hned na dvou adresách: www.metropol.cz a www.zing.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).