Hlavní navigace

Reality show Mami, ožeň mě poběží místo Primy na Primě love

22. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 11. 2011

Formát Mami, ožeň mě, který Prima produkovala ve spolupráci se slovenskou televizí JOJ, nepoběží na jejím hlavním kanálu, ale stanici Prima love. Vyplývá to z jejích programových plánů. Formát skutečně nasazujeme na Prima love a nikoliv Primu, potvrdila DigiZone.cz koordinátorka stanice Anna Bezděkovská. Pořad se bude vysílat každou sobotu a neděli od 3. prosince od 22:50, případně 23 hodin.

K TÉMATU: Další reality show na Primě: Mami, ožeň mě

Reality show popisuje Prima se svých programových plánech následovně: 8 svobodných mužů z Česka a Slovenska se vydává na cestu za láskou. Na nelehké a leckdy hodně trnité cestě jim budou pomáhat ty nejoddanější ženy jejich života, jejich matky. Čeká vás kolotoč plný emocí – od romantiky přes intriky a citově vypjaté situace. Casting do této soutěže vyhlásila Prima začátkem letošního roku, kdy zveřejnila výzvu na svých webových stránkách. Z reality show však odvysílala prozatím pouze úvodní (castingový) díl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).