Hlavní navigace

Recepty Ladislava Hrušky vydá televize Nova knižně i na DVD

9. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ochrannou známku „Levně a chutně“ si nenechala registrovat Nova před několika dny u patentového úřadu. Ve stejné době zde „přistála“ i žádost na Rychlovky.

Milovníci levného vaření, které přinesl na televizní obrazovku reportér Ladislav Hruška, se mají, na co těšit. Jeho knižní a také DVD podobu připravuje do prodeje mediální skupina Nova. DVD s názvem Levně a chutně s Láďou Hruškou se objeví na stáncích již příští čtvrtek, tedy 18. září, a to v sítích prodejen Penny market. Ochrannou známku Levně a chutně si nedávno registrovala Nova na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV). Kromě ní ÚPV zaznamenala také žádost pro Rychlovky.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Televize Nova připravuje novinkový formát Vaření s Láďou Hruškou

V následujících třech týdnech bude DVD k dostání i v běžných prodejních sítích, a to všude tam, kde jsou fanoušci zvyklí nakupovat DVD. Knižní vydání kuchařky s názvem Vaříme s Láďou Hruškou vyjde na přelomu září a října, a to pod hlavičkou nakladatelství Euromedia Group, informovala Nova. A co má být konkrétně obsahem připravovaných titulů? Příznivci levného vaření se mohou těšit na chuťovky i na hlavní jídla, polévky a speciality, například na rychlou svíčkovou, voňavý domácí chléb nebo na banánové placičky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).