Hlavní navigace

Regionálnítelevize CZ míří do programových nabídek německých kabelovek a IPTV

19. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prostřednictvím společnosti Mediapool Content Services se stanice dostane do několika německy mluvících zemí jako druhá česká televize po zpravodajské ČT 24.

Regionální zpravodajský kanál Regionálnítelevize CZ se objeví v programových nabídkách německých kabelových společností a poskytovatelů IPTV. Dostal se totiž do programových balíčků společnosti Mediapool Content Services, která dodává zahraniční lineární televizní kanály operátorům v německy mluvících zemích. Po ČT 24 budeme teprve druhá česká televize, která se objeví v této nabídce, sdělila serveru DigiZone.cz ředitelka Regionálnítelevize CZ Eva Stejskalová. Program se objeví v balíčku vedle dalších zpravodajských kanálů, jako je Al-Džazíra, Al-Arabíja, BNT World, France 24, Duna TV či Pro TV International.

MMF24

K TÉMATU: V plzeňském lokálním multiplexu začala vysílat Regionálnítelevize CZ

Mediapool Content Services dodává programové balíčky cizojazyčných televizí všem největším kabelovým operátorům v Německu (Kabel Deutschland, UPC-Unitymedia/Kabel Baden-Württemberg) a poskytovatelům IPTV – Vodafone, Deutsche Telekom, Telekom Austria, Swisscom, Sunrise a dalším. Regionálnítelevize CZ se stane součástí balíčku zpravodajských kanálů, který budou operátoři poskytovat svým zákazníkům zdarma, jen za technický poplatek za přístup ke službě. Dostane se tak do stejné nabídky s chilskou mezinárodní zpravodajskou televizí TV Chile International, turecké Haberturk, Kazašské televize, litevské LRT Lituanica, nigerské TVC News a vietnamské VTV 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).