Hlavní navigace

RegionálníTele­vize.cz odvysílá přímý přenos z ocenění českých podnikatelek

9. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení soutěže Ocenění českých podnikatelek odvysílá RegionálníTelevize.cz ve čtvrtek 9. listopadu. Přenos ze sálu České národní banky začne v 19:40 hodin.

Soutěž nazvanou Ocenění českých podnikatelek pořádá už desátým rokem agentura Helas, která mimo jiné stojí za organizací soutěží Exportní cena či Ocenění českých lídrů. RegionalníTelevize.cz je posledních několik let mediálním partnerem všech aktivit této agentury.

PSALI JSME: Poloviční podíl v Regionální televizi CZ koupil podnikatel Valenta

UX DAy - tip 2

Stanice se už více než pět let věnuje regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských krajů. Její program je distribuován prostřednictvím satelitu Astra 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T v multiplexu regionální sítě 8 a u kabelových a IPTV operátorů. 

Ředitelka RegionálníTelevize.cz Eva Stejskalová.

RegionálníTelevize.cz je také součástí peoplemetrového měření. Nejvyššího podílu na sledovanosti letos dosáhla 23. října, a to jak v cílové skupině diváků starších patnácti let (0,15 procenta), tak u diváků ve věku od 15 do 54 let (0,17 procenta) a 15 až 69 let (0,19 procenta). Navíc, na konci prime time, tedy mezi 22. a 23. hodinou, dosáhl její podíl na sledovanosti u posledně jmenované skupiny hodnoty 0,3 procenta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).