Hlavní navigace

Regionalnitele­vize.cz v sobotu odvysílá první část rozhovoru s Karlem Habsburským

24. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Exkluzivní rozhovor o vlastenectví, nacionalismu, ale i životním údělu panovníků, který poskytl ve Vídni Vladimíru Mertlíkovi pro Reflex Karel Habsburský, přinese v kompletní podobě jako jediná regionalnitelevize.cz.

Patříme k sobě. Tak by se dala shrnout slova Karla Habsburského, vnuka posledního rakouského císaře a českého krále. Jsem přesvědčen, že nejdůležitější vzkaz v současné době je nezapomenout na dějiny střední Evropy. Na spolupráci, která zde existovala mezi všemi, na vědomí společných dějin, na to, že jsme prostor, jenž k sobě patří a který chce v Evropě hovořit silnějším hlasem, uvedl Karel ve svém rozhovoru pro redaktora týdeníku Reflex Vladimíra Mertlíka.

První část rozhovoru bude premiérově vysílána v sobotu 28. ledna ve 20.40 hodin, druhou část pak regionalnitelevize.cz přinese o týden později, tedy 4. února ve 20:40 hodin.


Autor: Wikimedia

Karel Habsburský

Regionalnitelevize.cz je distribuována všemi dostupnými platformami – prostřednictvím satelitu Astra 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů a IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu peoplemetrového měření.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).