Hlavní navigace

Registrace na LinuxExpo a Open Source Conference 2010 zahájena

24. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vedle letošního setkání LinuxExpo proběhne také Open Source Conference, což umožní návštěvníkům lepší orientaci v zaměření přednášek. Open Source Conference přinese celou řadu zajímavých příspěvků zaměřených na využití open source softwaru ve školství a vzdělávání, mimo jiné návštěvníkům přiblíží projekt Moodle či možnosti použití služeb a aplikací Google pro školy. LinuxExpo zároveň jistě nezklame tradiční příznivce linuxové komunity a poskytne prostor pro prezentaci novinek v oblasti…

Vedle letošního setkání LinuxExpo proběhne také Open Source Conference, což umožní návštěvníkům lepší orientaci v zaměření přednášek. Open Source Conference přinese celou řadu zajímavých příspěvků zaměřených na využití open source softwaru ve školství a vzdělávání, mimo jiné návštěvníkům přiblíží projekt Moodle či možnosti použití služeb a aplikací Google pro školy. LinuxExpo zároveň jistě nezklame tradiční příznivce linuxové komunity a poskytne prostor pro prezentaci novinek v oblasti linuxových řešení.

Svůj vztah k OSS nastíní i partnerské společnosti, kromě loňských účastníků nově také SGI a NetApp. Konference LinuxExpo a Open Source Conference se koná 20. dubna v pražském kongresovém centru U Hájků. Podrobné informace včetně kompletního programu a registračního formuláře pro vstup zdarma naleznete na www.linuxexpo.cz, www.oscon.cz. Hlavním mediálním partnerem je Root.cz, mediálním partnerem je Lupa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).