Hlavní navigace

Retro Music Television si dnes nadělí nový web

1. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 9. 2011

UVNITŘ NÁHLEDY Nové webové stránky by měla mít od dnešní devatenácté hodiny hudební televize Retro Music Television, která vznikla loni podle vzoru oblíbené stanice VH 1 Classic z portfolia MTV Networks. Vedení kanálu si od stránek slibuje především lepší korespondenci s obsahem, než tomu bylo doposud. Jejich autorem je tým vedený Janem Kremláčkem.

ČTĚTE TAKÉ: Retro Music Television už je dostupná také v iPhonech

Také obsah stránek doznal změn. Diváci Retro Music Television dlouho volali po zveřejňování aktuálního playlistu, resp. právě hraných klipů, a to nový web mj. také umožní. Budou zobrazovány –2 a +3 videoklipy. Stejně jako celý web byla zpřehledněna i sekce programu, který nově zobrazuje pouze aktuální pořady, uvedla pro DigiZone.cz programová ředitelka stanice Lenka Tesařová. Retro Music Television je dostupná u vybraných kabelových a IPTV operátorů, na satelitu pak ve službách CS Link, Skylink a T-Mobile televize.

BRAND24

Náhledy nového webu stanice Retro Music Television (Zdroj: RMT)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).