Hlavní navigace

Retro stále uvažuje nad zavedením moderovaných pořadů

24. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Spojení s Radimem Pařízkem bylo logickým krokem, který jsme mohli v dnešní hektické době učinit,“ říká o vstupu do mediální skupiny Pohoda šéf kanálu Retro Pavel Attel.

Vedení hudební televize Retro stále uvažuje nad tím, že do vysílání zařadí časem moderované pořady. Serveru DigiZone.cz to řekl její ředitel Pavel Attel. Vysílání je zapotřebí neustále posouvat dál, zdůvodnil Attel a doplnil: V současné době mám na stole několik návrhů na studiové pořady, které bychom mohli zařadit do vysílání, ale blíže bych je vzhledem ke konkurenci nechtěl prozrazovat. Není to poprvé, co televize o možnosti moderovaných pořadů hovoří. Podobnou zprávu přinesl DigiZone.cz také loni v květnu.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Zástupci Retro Music TV uvažují o vlastním moderovaném pořadu

Retro už je na trhu poměrně zaběhnutým kanálem. Na českých a slovenských obrazovkách si ho mohou diváci naladit tři roky, ale jeho zástupci mají v tomto byznysu více než desetileté zkušenosti. Stáli například u zrodu hudební televize Óčko. Retro nedávno prošlo významným redesignem a upravilo i logo. Významným, ale zároveň symbolickým zlomem, byl majetkový vstup ostravského podnikatele Radima Pařízka do této televize, který ji zařadil do své mediální skupiny Pohoda. Spolupráce s panem Pařízkem je v dnešní hektické době logickým krokem, který jsme mohli učinit, konstatoval šéf Retra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).