Hlavní navigace

Režisér Čtvrté hvězdy a Okresního přeboru točí pro Stream.cz Autobazar Monte Karlo

27. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky,“ řekl šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.

Dvanáctidílný sitcom Autobazar Monte Karlo, kde si hlavní roli zahraje Petr Čtvrtníček, začne od letošního září vysílat internetová televize Stream.cz. Autobazar Monte Karlo nahradí dočasně populární Kancelář Blaník, která si dá do konce roku tvůrčí pauzu. Nový komediální seriál vzniká pod režisérskou taktovkou Jana Prušinovského, který natočil mimo jiné Čtvrtou hvězdu nebo seriál Okresní přebor. Děj seriálu se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se Petr Čtvrtníček, coby podnikavý majitel Karel Čížek, snaží udělat prosperující podnik.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Internetová televize Stream.cz nabízí offline sledování pořadů i pro Android

Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky, přičemž nezřídka jsme jimi byli my sami. Nejbohatší zkušenosti má v tomto směru Petr Čtvrtníček, který už stihl vystřídat asi třicet aut, přičemž devětadvacet z nich byly ojetiny. Ta kódovaná hantýrka, triky a divadýlko se jen tak nevidí. Když se člověk dokáže povznést nad to, že je při nákupu zánovního vozu s největší pravděpodobností právě okrádán, náramně se u toho pobaví, řekl šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Stream.cz propaguje ve Varech Kancelář Blaník, chystá speciální díl Selfíčko s Gerem

V sitcomu budou moci diváci vidět mechanika Bóďu a asistentku Bublinu v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková. Ačkoli jde o naprosto odlišný žánr, než je Blaník, doufáme ve spokojenost a pobavení diváků a zároveň nás těší kontinuální spolupráce s internetovou televizí Stream.cz, doplnil producent Milan Kuchynka. Po Marku Najbrtovi, Bohdanu Slámovi a Jaroslavu Fuitovi je tak režisér seriálů Okresní přebor, Čtvrtá hvězda nebo sociálního dramatu Kobry a užovky dalším z oceňovaných tvůrců, který je podepsán pod internetovým seriálem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).