Hlavní navigace

Rošáda v Sanoma Media: šéf divize nových médií Daniel Grunt končí

31. 8. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ve vydavatelství Sanoma Media s posledním srpnovým dnem končí ředitel divize nových médií Daniel Grunt. Do funkce nastoupil loni v dubnu, předtím více než dva roky řídil online aktivity TV Nova, rok pracoval pro Nokii a v letech 2002 – 2006 pro Centrum.cz. „Poslední dobou se začaly rozcházet mé pohledy na strategii a budoucí směřování online Sanoma Media Praha s vedením Sanomy… Takže jsme se společně dohodli na přátelském rozloučení,“ vysvětlil Grunt svůj odchod Lupě.

Ve vydavatelství Sanoma Media s posledním srpnovým dnem končí ředitel divize nových médií Daniel Grunt. Do funkce nastoupil loni v dubnu, předtím více než dva roky řídil online aktivity TV Nova, rok pracoval pro Nokii a v letech 2002 – 2006 pro Centrum.cz.

„Poslední dobou se začaly rozcházet mé pohledy na strategii a budoucí směřování online Sanoma Media Praha s vedením Sanomy… Takže jsme se společně dohodli na přátelském rozloučení,“ vysvětlil Grunt svůj odchod Lupě.

Online aktivity Sanoma Media by podle našich informací měl od září řídit současný ředitel vývoje Petr Chlumský, bývalý CTO Centrum Holdings.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).