Hlavní navigace

Rozhlas a televize Slovenska spustil v tichosti své nové webové stránky

24. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Nové webové stránky kladou důraz především na programovou složku veřejnoprávní instituce. Jsou společné jak pro televizi, tak i rozhlas.

Moderně pojaté a zároveň graficky velice přehledné webové stránky spustil prozatím ve své betaverzi Rozhlas a televize Slovenska (RTVS). Divák se na nich může orientovat v několika rovinách – pomocí horního menu s položkami TV, Rádio, Archiv a Můj program; případně v menu vertikálním, které odkazuje na jednotlivé okruhy, a to jak televizní, tak i rozhlasové. Rádia si je možné na hlavní stránce okamžitě pustit. Po kliknutí na položku se otevře okno s přehrávačem a začne hrát zvolená stanice.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Towercom láká na svém novém webu na DVB-T zdarma, stejně jako Radiokomunikace

Nepřehlédnutelným prvkem je úvodní obrazovka, v níž rotují tři hlavní příspěvky, na které chce veřejnoprávní médium upozornit. Na hlavní stránce najde zájemce dále informace také o tom, co právě na obrazovce programů Slovenské televize běží a jaké novinky si pro své posluchače připravil Slovenský rozhlas. Menu „Upoutávky, projekty a soutěže“ byla umístěna do dolní části webu. Jak si všiml web O médiách.com, důraz je kladen především na programovou složku.

Ukázka z nové podoby webu Rozhlasu a televize Slovenska, který je prozatím v betaverzi.
Autor: repro foto rtvs.sk

Ukázka z nové podoby webu Rozhlasu a televize Slovenska, který je prozatím v betaverzi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).