Hlavní navigace

Rychlovky Ládi Hrušky nasadí Nova o víkendu, trvat budou necelou čtvrt hodinu

22. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Televizní jednička slibuje „to nejlepší z receptů gurmánského experimentátora“. Ten už se na Nově dočkal vydání vlastní kuchařky a také receptů na DVD.

Nový kulinářský pořad Rychlovky Ládi Hrušky poběží na Nově vždy o víkendu. Česká televizní jednička je začne vysílat poprvé v sobotu 11. října a nasadí je od 11:45. Znamená to, že pořad poběží v tomto termínu vždy po skončení magazínu Koření. Nova o nasazení novinkového kulinářského pořadu informovala prostřednictvím programové změny dnes v pozdním odpoledni. Televizní jednička slibuje „to nejlepší z receptů gurmánského experimentátora“. O chystané novince už se televize zmínila na tiskové konferenci k podzimnímu schématu, která se konala před několika týdny, tehdy však bez termínu.

cif 24 - early cena - média

NEPŘEHLÉDNĚTE: Recepty Ladislava Hrušky vydá televize Nova knižně i na DVD

Hruška není jediným „kulinářem“, který bude novinkově vařit na televizní jedničce. Nova taktéž nedávno informovala o angažování spisovatelky, novinářky, scénáristy a herečky Haliny Pawlovské. Ta zde bude mít pořad U Haliny v kuchyni. Novinka se objeví na obrazovce komerční televize o týden dříve než Rychlovky Ládi Hrušky, tedy v sobotu 4. října. Zatímco pořad kulinářského experimentátora se ale bude vysílat před polednem, Pawlovská se na obrazovce objeví od 18. hodiny. Nova se nedávno taktéž rozloučila s kuchařem Jiřím Babicou. Jeho Babicovy dobroty se dočkaly dvanácti sezón a přesně 194 dílů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).