Hlavní navigace

Samsung EVO-S, přijímač nejen pro službu Skylink Live TV, bude k dostání příští týden

30. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
Nový hybridní satelitní přijímač byl vytvořen speciálně pro Skylink a vedle dvou tunerů nabízí i podporu nové služby IPTV/VoD, kterou operátor před nedávnem spustil.

Původně čistě satelitní operátor Skylink zároveň oznámil, že včera byla uvolněna aktualizovaná verze aplikace Skylink Live TV 3.6, která nabízí některá vylepšení. Jde především o podporu vyššího rozlišení obrazu při sledování živých streamů i pořadů přehrávaných z archívu, plnou podporu webových prohlížečů Google Chrome, Mozilla Firefox a Internet Explorer a také podporu prohlížeče Safari s plug-inem Microsoft Silverlight.

K TÉMATU: Parametry a fotogalerie Samsung EVO-S

Skylink oficiálně spouští Live TV

Skylink s novou službou a hybridním dvoutunerovým přijímačem Samsung EVO-S

ebf - partner 1

Skylink také upozorňuje, že používání této aktualizované verze aplikace je nezbytné zejména pro majitele nových přijímačů Samsung EVO-S, neboť s původní verzí aplikace by jednotlivá zařízení při používání služby Skylink Live TV nemusela pracovat korektně.

Co se týče HD přijímače Samsung EVO-S, ten se do maloobchodního prodeje dostane 7. října, tedy příští týden v pátek. Parametry a foto najdete na odkazu výše.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).