Hlavní navigace

Sanoma koupila celý podíl v eStranky.cz

17. 12. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Sanoma Magazines odkoupila zbývající podíl ve společnosti Websitemaster, a.s., provozovateli služby eStránky.cz. Podíl v tomto projektu koupila v srpnu 2007 (eStránky.cz: z osobních stránek milionová služba) a nyní se dohodla se zakladatelem služby Martinem Krudencem o odkupu zbývajícího podílu. Martin Krudenc ve společnosti zůstává na pozici výkonného ředitele. eStránky jsou dnes jedním z největších českých webů (dnes už nejen) nabízejících snadnou tvorbu vlastních webových stránek na…

Sanoma Magazines odkoupila zbývající podíl ve společnosti Websitemaster, a.s., provozovateli služby eStránky.cz. Podíl v tomto projektu koupila v srpnu 2007 (eStránky.cz: z osobních stránek milionová služba) a nyní se dohodla se zakladatelem služby Martinem Krudencem o odkupu zbývajícího podílu. Martin Krudenc ve společnosti zůstává na pozici výkonného ředitele. eStránky jsou dnes jedním z největších českých webů (dnes už nejen) nabízejících snadnou tvorbu vlastních webových stránek na Internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).