Hlavní navigace

Satelitní balíček MULTI je dostupný také majitelům karet Sky Link

4. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
4. 12. 2007

Balíček sedmi satelitních programů, který u nás nabízí společnost Trade and Technology pod názvem MULTI, je nyní dostupný i pro slovenské diváky. Kromě již standardně nabízených kanálů Filmbox, Nonstop Kino a Galaxie sport je tak možné na kartách sledovat také Viasat Explorer/Spice, Viasat History a dětský JimJam. Příjemnou novinkou pro vlastníky karet Sky Linku je i přítomnost kanálů ČT1 a ČT2, kterou jsme v redakci DigiZone ověřili. O zařazení těchto kanálů dnes informoval server infoTV.sk.

Na dekódovacích kartách distribuovaných z TBDS (bývalé Radiokomunikácie) od 1. prosince je po jejich registraci zpřístupněný bezplatně balík MULTI po dobu 40 dní. Dalším bonusem je také zařazení kanálů ČT1 a ČT2 na dobu tří let od jejich registrace. Další podrobnosti se dozvíte na serveru infoTV.sk. Kompletní ceník je k vidění tamtéž. Oficiálně ho zveřejní společnost TBDS zítra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).