Hlavní navigace

Satelitní platforma freeSAT nabídne měsíční ochutnávku filmového kanálu AXN

13. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od 14. března do 18. dubna budou moci předplatitelé operátora freeSAT sledovat vysílání programu AXN na pozici 25 zdarma.

V rámci bezplatného přístupu k programu stanice AXN se diváci dočkají několika národních premiér zahraničních seriálů. Pozice 25 platí pro satelitní přijímače s automatickým přelaďováním, které svým zákazníkům poskytuje freeSAT. Fanoušci seriálu Vražedná práva se dočkají nejnovější řady, která začne 15. března. A 19. března začne vysílání nové řady seriálu Od soumraku do úsvitu.

BRAND24

Od 31. března se diváci dočkají premiérové řady kriminálního seriálu Výkupné. Ten sleduje osudy zkušeného krizového vyjednavače, který řeší případy únosů a žádosti o výkupné od těch nejnebezpečnějších zločinců po celém světě. V dubnu také začne čtvrtá řada seriálu Sherlock, natočeného na motivy detektivních příběhů sira Arthura Conana Doyla.

A poslední novinkou je premiérová řada seriálu Criminal Minds: Beyond Borders, která odstartuje 11. dubna 2017. Seriál přinese kriminální případy fiktivní součásti FBI, tzv. týmu mezinárodní reakce, který má za úkol řešit případy, v nichž jsou zapleteni občané Spojených států a které se odehrávají v zahraničí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).