Hlavní navigace

Satelitní platforma Skylink odpojila program Živa. Definitivně?

4. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 5. 2010

satelitní platformě Skylink došlo dnes po šestnácté hodině k odpojení slovenského programu Živa. Tento krok již jednou proběhl, avšak provozovatelé platformy, společnosti TradeTec a Towercom, se se zástupci televize domluvili na specifickém obchodním modelu. Jak je vidět, ten neměl dlouhého trvání a program byl opět odpojen.

O tom, zdali je stav trvalý, nebo se program ještě do nabídky Skylinku vrátí, není definitivně rozhodnuto. O definitivním stavu bych zatím nemluvil. Se zástupci kanálu stále jednáme, uvedl pro DigiZone.cz obchodní ředitel TradeTec Michal Kopřiva. Výkonný ředitel Jaromír Glisník se bohužel k situaci nemůže aktuálně vyjádřit, je na služební cestě v Německu. Zástupci televize s novináři nekomunikují. Na kontaktním telefonním čísle je pouze záznamník ohlašující se jako Televízo. Místo televize Živa se objevila v nabídce Skylink stanice Viasat Nature.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).