Hlavní navigace

Satelitní služba Digi TV zařadila do nabídky erotickou stanici Dorcel TV

18. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V souvislosti se zařazením programu došlo k úpravě seznamu kanálů na oficiálních boxech operátora. Dorcel TV byla zařazena na pozici 64, na pozici 65 následuje erotická stanice SuperOne.

V nabídce satelitní služby Digi TV se objevil tematický kanál Dorcel TV. Po SuperOne jde o druhou erotickou televizi, kterou má operátor v nabídce. Digi TV je zároveň prvním českým satelitním providerem, který svým zákazníkům tento program poskytuje. Jak nedávno uvedl provozovatel služby, společnost Digi Czech Republic, Dorcel TV je program z produkce Marc Dorcel, distribuovaný v České republice a na Slovensku firmou IFC Media. Tento program vysílá minimálně přes den soft erotiku, intimní partie nejsou během sexuálního styku vidět. Věková hranice pro sledování tohoto kanálu je 16 let.

Ukázka z vysílání erotické stanice Dorcel TV
Autor: repro foto Dorcel TV

Ukázka z vysílání erotické stanice Dorcel TV

K TÉMATU: Satelitní služba Digi TV zařazuje Sport 2, přidá i filmy a erotiku

BRAND24

V souvislosti se zařazením programu došlo k úpravě seznamu kanálů na oficiálních boxech operátora. Dorcel TV byla zařazena na pozici 64, na pozici 65 následuje erotická stanice SuperOne. Zpravodajský kanál CCTV News byl z pozice 63 přesunut až téměř na konec seznamu – na pozici 75. Následuje tak hned za dalším kanálem z rodiny čínské státní televize, programem CCTV 9 Documentary. Aktuálně je tak na HD boxech Kaon, u nichž situaci popisujeme, dostupných téměř 80 programů. Pozici 76 obsadil Music Channel Romania, pozici 77 Music Channel Hungary.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 12380/V, SR 28000, FEC 5/6, norma DVB-S

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).