Hlavní navigace

SeaMonkey 2.0 RC2 k dispozici, finální verze možná už příští týden

20. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyšla druhá plánovaná release candidate verze balíčku SeaMonkey 2.0. Pokud se neobjeví nějaká vážnější komplikace, mělo by jít o vůbec poslední testovací verzi. Už začátkem příštího týdne by pak mohla vyjít ostrá verze. Zájemci si však už nyní mohou vyzkoušet právě SeaMonkey 2.0 RC2. Je k dispozici pro Windows, Linux i Mac a nechybí česká lokalizace. Druhá generace nástupce Mozilla Suite je založena na kódu webového prohlížeče Firefoxu 3.5.4 a připravovaného e-mailového klienta Mozilla…

Vyšla druhá plánovaná release candidate verze balíčku SeaMonkey 2.0. Pokud se neobjeví nějaká vážnější komplikace, mělo by jít o vůbec poslední testovací verzi. Už začátkem příštího týdne by pak mohla vyjít ostrá verze. Zájemci si však už nyní mohou vyzkoušet právě SeaMonkey 2.0 RC2. Je k dispozici pro Windows, Linux i Mac a nechybí česká lokalizace. Druhá generace nástupce Mozilla Suite je založena na kódu webového prohlížeče Firefoxu 3.5.4 a připravovaného e-mailového klienta Mozilla Thunderbird 3, od kterých přebírá některé zásadní novinky. Nástin zmíněných novinek nabízí dřívější článek SeaMonkey 2 převezme novinky z Firefoxu a Thunderbirdu z našeho sesterského serveru Root.cz. Ve srovnání se SeaMonkey 1.1 představuje SeaMonkey 2.0 vskutku evoluční skok.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).