Hlavní navigace

SeaMonkey 2.1 Beta 3 s novinkami pro Windows 7

12. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyšla třetí a tedy již poslední plánovaná betaverze balíčku SeaMonkey 2.1. Přináší například novinky pro uživatele Windows 7, tedy konkrétně podporu jump listů a podporu zobrazování průběhu stahování souborů na hlavním panelu. Další novinkou je upozornění na zastaralé plug-iny či možnost umístit si na nástrojový panel samostatné vyhledávací pole. Zapracováno bylo i pružnější postupné obnovování předchozí relace. SeaMonkey 2.1 Beta 3 je k dispozici pro všechny podporované platformy v čtrnácti…

Vyšla třetí a tedy již poslední plánovaná betaverze balíčku SeaMonkey 2.1. Přináší například novinky pro uživatele Windows 7, tedy konkrétně podporu jump listů a podporu zobrazování průběhu stahování souborů na hlavním panelu. Další novinkou je upozornění na zastaralé plug-iny či možnost umístit si na nástrojový panel samostatné vyhledávací pole. Zapracováno bylo i pružnější postupné obnovování předchozí relace.

SeaMonkey 2.1 Beta 3 je k dispozici pro všechny podporované platformy v čtrnácti jazykových mutacích, mezi nimiž nechybí ani ta česká či slovenská. Finální verze balíčku SeaMonkey 2.1, která vychází z Mozilla Firefoxu 4, by teoreticky mohla vyjít v květnu, ale oficiálně nebylo datum vydání zatím oznámeno.

Zdroj: Mozilla.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).