Hlavní navigace

Seriál Ona a on nasadí Barrandov od poloviny září na úterky a čtvrtky po Ordinaci

14. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Hlavní role ztvární Kateřina Brožová a Marek Vašut. Na popularitě Ordinace a přepínání z Novy chtěl už loni vydělat seriál Obchoďák na Primě, ale nepovedlo se mu to.

Popularity aktuálně nejsledovanějšího českého seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 chce využít televize Barrandov u svého nového původního seriálu Ona a on. Komediální příběh, v němž si hlavní role zahrají Kateřina BrožováMarek Vašut, stanice nasadí do vysílání od poloviny září vždy v úterý a ve čtvrtek od půl desáté večer, tedy poté, co na hlavním kanálu Novy skončí Ordinace. Stejnou strategii od září zvolí se svým novým formátem Křižovatky života i televize Prima, která je nasadí na úterní a čtvrteční večery od 21:25 hod.

BRAND24

K TÉMATU: Podzim na Barrandově: Nový původní seriál Ona a on, Ostříháno a hlasatelé

Získat část diváků Ordinace chtěla Prima už loni na podzim, když na úterky a čtvrtky večer po tomto seriálu nasadila vlastní nový seriál Obchoďák. Dokonce inzerovala, aby diváci v tyto dny přepínali z Ordinace na Primu, ale na sledovanosti Obchoďáku se to nijak neprojevilo a seriál skončil už svojí první řadou. Barrandov tuto strategii volí poprvé. Seriál Ona a on je jedním z několika pořadů, v nichž se letos na podzim objeví herečka Kateřina Brožová. Kromě magazínu Exkluziv!, který rovněž moderuje, bude jednou z moderátorek finálového večera soutěže Barrandovský čumáček.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).