Hlavní navigace

Seriál Ztraceni se vrací na české obrazovky, od 16. září ho bude dávat Prima Cool

10. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Kultovní sci-fi před lety v Česku odvysílala v premiéře Nova, nyní jej nabídne konkurenční Prima jako denní formát od pondělí do pátku podvečer

Sedm let po uvedení české televizní premiéry se na tuzemské obrazovky vrátí americký sci-fi seriál Ztraceni (Lost). Od přístího pondělí 16. září jej bude vysílat Prima Cool, která jej nabídne denně od pondělí do pátku od 17:30 hod. Informovala o tom Nikol Klevcovová z PR oddělení FTV Primy. Ztraceni se v Česku objevili poprvé v roce 2006 na obrazovce televize Nova, zároveň je s krátkým předstihem v českém znění vysílal i placený akční kanál AXN. Seriál z produkce americké televize ABC se dočkal celkem šesti řad.

KL24

K TÉMATU: Nejúspěšnější seriál posledních let Lost (Ztraceni) uvede TV Nova

„Neznámý opuštěný ostrov kdesi v tropickém moři je ale plný dalších mystérií. Tajemné zvuky v džungli, poklop ukrývající hodiny s odpočtem kdovíčeho nebo polární medvědi jsou jenom špičkou ledovce. Záhady se staly obchodní značkou seriálu Ztraceni a velký televizní fenomén začátku 21. století si je s obdivuhodně sadomasochistickou láskou hýčká celých šest sérií,“ láká na návrat Ztracených Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).