Hlavní navigace

Server Telefonie se potýká s problémy...

23. 1. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Telefonie se potýká s problémy. Ačkoli mapa serveru tvrdí, že: „Článků je dosud poblikováno (sic!) celkem 1483,“ skutečnost je taková, že Telefonie už velmi dlouho žádný vlastní článek nevydala. Včera server sice zveřejnil tři nové „články“, avšak všechno jsou to převzaté tiskové zprávy. A tak je to i s ostatními „články“. Pokud by server přiznal, že na titulní straně zdarma publikuje tiskové zprávy, patrně by dál nemělo smysl nabízet registrovaným firmám zveřejnění „firemních oznamů“ (oznam –…

Telefonie se potýká s problémy. Ačkoli mapa serveru tvrdí, že: „Článků je dosud poblikováno (sic!) celkem 1483,“ skutečnost je taková, že Telefonie už velmi dlouho žádný vlastní článek nevydala. Včera server sice zveřejnil tři nové „články“, avšak všechno jsou to převzaté tiskové zprávy. A tak je to i s ostatními „články“. Pokud by server přiznal, že na titulní straně zdarma publikuje tiskové zprávy, patrně by dál nemělo smysl nabízet registrovaným firmám zveřejnění „firemních oznamů“ (oznam – slovensky zpráva, oznámení), které jsou ukryty v hlubinách serveru. Je to celkem škoda, protože ostatní obsah serveru je na webu unikátní a hodný pozornosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).